Nieuwe route koningsmarkt Noetsele

NOETSELE - Wijkvereniging Noetsele organiseert ook dit jaar op Koningsdag, 27 april, weer een gezellige Koningsmarkt van 09:00 tot 14:00 uur. Dit jaar is de route aangepast om een betere doorstroming en invulling van de plekken te krijgen.

De route wordt beperkt tot de Holterweg (vanaf kruising Holterweg - Bote v.d. Walstraat tot aan de kruising Holterweg – Noetselerweg) en de Schansertweg (gedeelte tussen de Holterweg en de Korenweg). Het centrale punt wordt nu het plantsoen aan de Holterweg – Korenweg waar het toilet, de muziek en de tent van wijkvereniging Noetsele worden geplaatst. De live-band Rattle Trap zal opnieuw haar medewerking verlenen aan de Koningsmarkt. Deelnemen aan de markt kan door je vóór 22 april 2018 aan te melden via: info@wijkverenigingnoetsele.nl. Opgave kan vanaf heden tot 22 april ook telefonisch via het telefoonnummer 06 – 573 45 628, maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 – 19.00 uur.

Plaats op de markt
Leden van de wijkvereniging mogen gratis een plaats uitzoeken, maar moeten tijdens de markt hun ledenkaart kunnen tonen op aanvraag, per lid maximaal 1 plaats. De kosten voor niet-leden bedragen € 2,50 onder de 16 jaar per plaats en vanaf 16 jaar € 10,- per plaats.

Mooie plek
Alle plaatsen zijn vrij om te staan (met uitzondering van een aantal plekken langs plantsoen Korenweg grenzend aan de Holterweg) en mogen maximaal 5 meter per plaats zijn. Kramen moeten binnen de afzethekken staan. De plek moet opgeruimd achtergelaten worden. Van te voren mogen er geen plekken gereserveerd worden door bijvoorbeeld linten op te hangen of stenen neer te leggen. Zodra dit aangetroffen wordt, wordt het verwijderd.