Afbeelding
Foto:

Het Kantoor: Henrike Schotman - de Magische Kracht

NIJVERDAL - Binnen het kantoor is er voor Henrike Schotman van praktijk de Magische Kracht ook al weer het een en ander veranderd. Zij is verhuisd naar een eigen kamer. 'Waar eerder delen heel fijn was, voelde het voor ons allebei goed om nu een eigen kamer te krijgen', aldus Henrike. En die mogelijkheid kwam er met de verbouwing binnen 'het kantoor' aan de Maximastraat 1.

Veel mensen weten inmiddels de weg te vinden naar praktijk de Magische Kracht. Je kan er terecht met diverse vragen rondom persoonlijke en spirituele groei, zoals meer vanuit je hart leven willen leven en dat doen wat je blij maakt, meer 'jezelf zijn' en hoe 'doe je dat', de wens om gevoelens beter te kunnen uiten, zelfverzekerder worden, of je bedrijf meer vanuit jouw eigenheid stevig neer te zetten en laten groeien.

Groeien
'Ik vind het prachtig om mensen te zien 'groeien', dat ze beter in hun vel komen te zitten en dat doen wat zij graag willen. Ze voelen zich een stuk beter over zichzelf en stralen dat dan helemaal uit, daar word ik zo blij van!', aldus Henrike. Van DROMEN naar DURVEN naar DOEN! Niet alleen maar blijven dromen, maar ook actie ondernemen. Gevoelens, dromen en verlangens lijken soms zo ongrijpbaar of lang niet haalbaar. Maar door eigen ervaringen weet ik dat er zoveel meer mogelijk is als je in eerste instantie denkt.

Luisteren
Zaken als 'bang zijn wat een ander ervan vindt', het gevoel 'het niet waard te zijn' of te weinig zelfvertrouwen komen regelmatig aan de orde. Maar ik merk dat het juist DE tijd is om te luisteren naar je gevoel, je innerlijke verlangens, naar je hart en daarop actie te ondernemen! Dat is ook de reden dat zij sinds een poos startende ondernemers helpt bij het laten groeien van hun business. Want persoonlijke groei en zakelijke groei gaan hand in hand. En hoe meer mensen hun hart volgen en doen wat hen gelukkiger maakt, des te gelukkiger mensen zijn! En dat wil toch iedereen?! Startende ondernemers kunnen via de Magische Kracht eventueel in aanmerking komen voor een subsidie voucher. Neem contact op voor meer informatie.

Maak kennis
Spreekt dit jou ook aan? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via henrike @demagischekracht.nl of bel 06-39 83 83 52. www.demagischekracht.nl