Nacht van Nijverdal

NIJVERDAL - Op 11 mei, de dag na Hemelvaart, is het weer tijd voor de inmiddels traditionele Nacht van Nijverdal.

Het toneel voor Nacht van Nijverdal is het gehele centrum. Tussen 14.00 uur en 22.00 uur is er een markt met kramen in een groot deel van het centrum. Natuurlijk is op het Marktplein de kermis. Liefhebbers van muziek zal het ook aan niets ontbreken. Tot 1.00 uur kan genoten worden van diverse stijlen van muziek. Meer informatie over het programma is te vinden op www.hartvanhellendoorn.nl/19254/.

Van melk emmer tot
melkrobot

HELLENDOORN - In Museum Erve Hofman is de tentoonstelling 'Van melkemmer tot melk- robot' te zien vanaf 1 mei.

De tentoonstelling in Erve Hofman is te danken aan Oald Heldern De Noaberschop. In en om de boerderij is goed te zien hoe het boerenleven, met name het melkveebedrijf, zich ontwikkelt heeft en welke rol de vrouw daarin heeft gespeeld. 'Van melkemmer tot melkrobot' is te bezoeken in het museum aan de Hofmanstraat 2. De entree bedraagt € 4,- en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

The Killing of a Sacred Deer

NIJVERDAL - In ZINema is op 8 mei om 20.00 uur de film 'The Killing of a Sacred Deer' te zien.

Het Idyllische leven van het gezin van Dr Steven Murphy is niet meer zo perfect zodra Martin zijn intrede doet. Wie Martin is en wat zijn rol in het geheel is wordt onthult tijdens deze spannende film. Kaarten zijn te bestellen vanaf € 7,50 via www.zinin.com.