Kwartfinale playoffs waterpolo Het Ravijn

NIJVERDAL - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn gestart met de kwartfinales in Alpen van den Rijn. Aankomend weekend worden de tweede en de derde wedstrijd gespeeld.

Gisteravond zijn de waterpoloheren van zwem- en poloclub Het Ravijn in Alphen aan den Rijn gestart met de kwartfinales van de play-offs om het landskampioenschap van Nederland. In een best of three serie moet gespeeld worden tegen AZC. De uitslag van deze wedstrijd was bij het ter perse gaan van deze krant nog niet bekend. Op zaterdag 5 mei, speelt heren 1 om 18:30 uur de tweede wedstrijd thuis in het eigen Ravijnbad. Afhankelijk van de uitslag van de eerste wedstrijd gisteravond, speelt heren 1 zondagavond om 17:30 uur de derde wedstrijd in Alphen.

De club
Zwem- en waterpoloclub Het Ravijn uit Nijverdal biedt diverse disciplines aan, namelijk waterpolo, wedstrijdzwemmen en synchroomzwemmen. De club staat met name bekend om hun absolute waterpolotop. De dames- en de herenteams hebben diverse prijzen op hun naam staan. Ze hopen hier binnenkort de landstitel voor de heren aan toe te mogen voegen.