Jaarlijkse Sport- en Cultuurmarkt

Het enthousiasme op de jaarlijkse Sport- en Cultuurmarkt werkt steeds weer aanstekelijk en inspireert mensen regelmatig om iets met sport of cultuur te gaan doen. Die kans doet zich dit jaar weer voor op zaterdag 9 juni.

Van 13.00 tot 17.00 uur wordt het centrum van Nijverdal omgetoverd tot een bruisende markt vol sport- en cultuuractiviteiten en demonstraties. In 2016 werd Hellendoorn 'Sportgemeente van het Jaar'. Sport floreert in onze gemeente, er is een breed en gevarieerd aanbod voor jong en oud! Dat willen we samen met de sportverenigingen laten zien op de Sport- en Cultuurmarkt. Er zal een groot scala aan sporten worden gedemonstreerd en u kunt informatie krijgen bij de diverse stands.

In de afgelopen maanden is er binnen de gemeente Hellendoorn veel over cultuur te doen geweest. De CultuurCaravaan ging de hele gemeente door om met de inwoners in gesprek te gaan over cultuur, wat men er onder verstaat en wat men nog mist en daarbij werden wensen in kaart gebracht. U kon aanhaken bij de CultuurCaravaan en meediscussiëren over dit onderwerp. Heeft u het gemist en wilt u toch meer over cultuur weten en/of zien. Of wilt u op cultureel gebied iets gaan doen? Dan is de Sport- en Cultuurmarkt dé plek waar u op zaterdag 9 juni naar toe kunt komen.

Informatie

Mocht u meer informatie willen hebben over de Sport- & Cultuurmarkt, dan kunt u contact opnemen met Janneke Meijer van ZINiN Cultuur, tel. 06 12 4940548 of via de mail jannekemeijer@zinin.com. Of met coördinator Sport & Bewegen René Nijhof, tel. 0548-630733 of via de mail r.nijhof@hellendoorn.nl.