Afbeelding
Foto: Eschlanderkapel

Rib's en Polka's in De Geuren in Hellendoorn

HELLENDOORN - Na de succesvolle Rib's en Polka's in 2017 volgt op zondag 24 juni 2018 de tweede editie van dit festijn.
Vanaf 14.00 kunt u in het prachtige park De Geuren in het centrum van Hellendoorn genieten van een middag vol Egerländermuziek.

Genieten van live muziek

Voor de inwendige mens is er een buitenbar en op de smokers worden heerlijke ribbetjes en andere lekkernijen bereid. Er zijn banken en tafels aanwezig maar u kunt uiteraard ook een tuinstoel meenemen om heerlijk te genieten van live muziek en lekker eten en drinken.
In 2018 bestaat de Eschländerkapel Hellendoorn 40 jaar en hebben ze diverse activiteiten. Afgelopen dinsdag werd een open repetitie gehouden voor belangstellenden en komend weekend reist de Eschländerkapel naar het Zuid Duitse Nesselwang om mee te doen aan het Europees Kampioenschap voor Blaaskapellen. De Eschländerkapel dingt mee naar de titel Europees Kampioen in de hoogste klasse voor amateur blaaskapellen.

Zunnewende

Op vrijdagavond 22 juni mag de Eschländerkapel medewerking verlenen aan het regionaal zeer bekende en altijd druk bezochte Zunnewendefestival op Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Een hoogtepunt waar ze als muzikanten erg naar uit zien en trots op zijn.
Het hoogtepunt van ons jubileumjaar wordt zaterdag 29 september 2018, wanneer in Sporthal de Voordam de gehele dag van muziek kan worden genoten. Overdag is er een kapellenfestival, waaraan 6 kapellen uit heel Nederland meedoen. In het voorprogramma
's avonds zal de Jeugd Blaaskapel Noord Nederland een optreden verzorgen waarna de Eschländerkapel een 90 minuten durend jubileumconcert zal verzorgen. De jubileum dag wordt afgesloten met een spetterend feest in de sporthal met medewerking van Die Original Stimmungsmacher.