Afbeelding
Foto: Piet Lassche

Grote Modelvliegshow aan de Tempelweg

NIJVERDAL - De Model Vlieg Club Nijverdal (MVN) houdt op zaterdag 23 en zondag 24 juni een internationale Vliegshow op haar modelvliegterrein aan de Tempelweg 1 in Hulsen. Een groot aantal piloten laat u genieten van de meest uiteenlopende modelvliegtuigen. De topvliegers komen uit vele landen.

Onder andere zullen er diverse model-straalvliegtuigen te zien zijn. En wat te denken van ongelofelijke stunts met een model helikopter? Kleine en grote zwevers, wel tot 6 à 8 meter spanwijdte, zullen naar boven getrokken worden. Maar ook heel veel Electro toestellen, van piepklein tot heel snel en alles wat maar kan vliegen. Snoepjes droppen voor de kinderen staat ook op het programma. En wat te denken van een vossenjacht in de lucht?
Ook de nieuwste technieken op het gebied van elektro-vliegen, afstand besturing, drones en wat er allemaal al mogelijk is op elektronica gebied wordt getoond. Klein en zeer snel. Kom eens zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. De ontwikkelingen op dat gebied gaan razend snel.

Leren vliegen?

Kom eens kijken om het modelvliegen te proeven. Bij MVN krijgt u als lid gratis vlieglessen. Daarbij maken ze ook gebruik van modelvlieg simulatoren. Kortom, een gezellig dagje vliegtuigen aanschouwen. Er is een tent met een catering waar u uw natje en droogje kan bestellen en nuttigen. Ook zullen er nog wat modelbouw verkoop stands aanwezig zijn.
Tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegang en parkeren is gratis.

Meer info: www.modelvliegclubnijverdal.nl

Afbeelding