Afbeelding

De Geit zingt Hazes

NIJVERDAL - Op de geboortedag van André Hazes viert Café "In de Gauwe Geit" het leven en worden de bekende hits van Hazes gezongen!

Het idee van de organisatie is ontstaan uit liefde voor dezelfde muziek en dat heeft geresulteerd in de thema avond: "De Geit zingt Hazes" op zaterdag 30 juni. Gert, uitbater van het café aan De Joncheerelaan, geeft aan liefhebber te zijn van de muziek van André Hazes. Op een welbekende gezellige donderdagavond wordt samen met wat stamgasten dan ook regelmatig afgesloten met een paar goeie klassiekers van de man die Heineken echt op de kaart heeft gezet.
Na een paar van deze avonden ontstond het idee om een avond te organiseren waar de bekende Hazes liedjes meegezongen kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje. Met 30 juni nog voor de deur (de geboortedag van André Hazes ) was er geen houden meer aan. "De Geit zingt Hazes" is dus geboren aan het schap van café "In de Gauwe Geit"! Aanvang 21.30 uur met optredens van niemand minder dan Nick Brinkhuis en Dennis van Dam. De kaarten zijn inmiddels uitverkocht!