Afbeelding
Foto: Leonie Smit

Zomeravond optreden van La Colombe in 'n Oalen Griezen

HELLENDOORN - Op zaterdag 14 juli geeft het vocaal ensemble La Colombe een zomeravondconcert in de (koele) monumentale kerk 'n Oalen Griezen te Hellendoorn.

Ensembles in verschillende samenstellingen zongen onder deze naam, maar vanaf 1999 bestaat La Colombe in zijn huidige vorm van geschoolde zangers dat zingt in een wisselende bezetting onder leiding van Iassen Raykov. Behalve pianist en koordirigent is Iassen Raykov zelf een niet onverdienstelijk zanger. Er zullen werken worden uitgevoerd van onder andere: Mendelssohn-Barthloldy, Monteverdi en William Byrd.

Na afloop is er, mits goed weer, gelegenheid elkaar en de zangers onder genot van een drankje te ontmoeten in de fraaie tuin van de naastgelegen pastorie. Iedereen is van harte welkom. De toegang voor deze avond is gratis. Een vrije gift is zeer welkom. Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Heel graag tot ziens op dit concert!

Donateur worden?

Het is de derde avond van een serie activiteiten die de stichting 'Noabers van 'n Oalen Griezen' wil organiseren. De stichting heeft een culturele ANBI-status en wil door het inzamelen van geld een financiƫle bijdrage leveren aan het onderhoud van het monument 'n Oalen Griezen en tevens passende culturele activiteiten in en rond het gebouw stimuleren. U kunt helpen door donateur te worden of door het doen van eenmalige gift.

Stuur een mail naar info@
oalengriezen.nl en u ontvangt alle informatie.