Afbeelding
Foto: Leonie Smit

Autowasactie voor Roemeense jeugd

NIJVERDAL - Op uitnodiging van de jongeren van werkgroep Youth Exchange Hellendoorn Sarmaság komen 13 jongeren uit Sarmaság (Roemenië) op 21 juli naar Nijverdal voor een vakantieweek.

Om deze logeerweek mogelijk te maken wordt er weer een autowasactie georganiseerd. Op vrijdag 6 juli a.s. kan men tussen 14.00 en 19.00 uur de auto('s) laten wassen door de jongeren bij autobedrijf Bie Olthof in Hulsen. Uw auto wordt voor 7,50 euro weer blinkend schoon terwijl u ondertussen geniet van een kop koffie/thee! Youth Exchange Hellendoorn Sarmaság is onderdeel van de protestante gemeente Hellendoorn/Kruidenwijk en bestaat op dit moment uit 4 enthousiaste jongeren en 2 leiders. Het diaconale doel van deze groep is om vriendschappen aan te gaan waarbij de horizon van zowel de jongeren uit Nederland als Roemenië worden verbreed. Een trip naar Sarmaság of het organiseren van een logeerweek in Hellendoorn/Nijverdal met andere jongeren staat garant voor een onvergetelijk avontuur en brengt nieuwe vriendschappen en inzichten tot stand! Er hebben al verschillende uitwisselingsprojecten plaatsgevonden tussen de jongeren uit Nederland en Roemenië en dit zorgde elke keer weer voor een mooi avontuur en goede vriendschappen!

Heb jij ook zin in een onvergetelijk avontuur? En ben je tussen de 15 en 20 jaar oud? Kijk dan eens op facebook.com/hellendoornsarmasag. Kom op vrijdag 6 juli langs bij de autowasactie bij het tankstation Bie Olthof.