Drie prijzen voor 3-minuten filmpjes op AVO filmfestival

NIJVERDAL - Maak een filmpje van op de kop af 3 minuten. Kies zelf het onderwerp en de uitvoering: in kleur of zwart-wit, met of zonder geluid. En ding mee naar drie prijzen tijdens een filmfestival op zaterdag 29 september in zalencentrum Stegeman in Laren (Gld).

De prijzen zijn uitgeloofd door de Audiovisuele Vereniging Oost (AVO), de overkoepelende organisatie van regionale filmclubs in Overijssel en Oost Gelderland. Iedereen mag de uitdaging aangaan om een filmpje van drie minuten te maken en in te zenden naar het filmfestival. Wie geen videocamera bezit kan ook de filmcamera in zijn of haar smartphone gebruiken. Het drie minutenfilmpje hoeft geen Hollywood-kwaliteit te bezitten, maar maakt de beste kans om in de top drie te eindigen door originaliteit, leuke opzet en goede afwerking. Deelname door AVO-leden is gratis. Niet-leden betalen € 7,50 per aangemelde film. Het aantal aangemelde films per deelnemer is onbeperkt. Maar elk filmpje mag in geen geval langer duren dan 3-minuten, inclusief geluid, titel en aftiteling.

De deelnemers moeten voor 15 september middernacht hun filmpje versturen naar: techniek.avo@videofilmers.nl, t.a.v. Ab Bosman met vermelding: 'Open AVO 3-minuten filmfestival 2018'.