Afbeelding
Foto: Zwembad Het Ravijn

Hè hè, even lekker afkoelen

NIJVERDAL - Als het lekker warm is buiten, is er niets lekkerder dan afkoeling zoeken in het zwembad. Zwembad Het Ravijn kan daarom nu al weer spreken van een Top Zomer!

De afgelopen warme weken bezochten meer dan 20.000 mensen het zwembad in Nijverdal! "Dat betekent dat we hopelijk nog deze week een nieuw bezoekersrecord gaan vestigen, terwijl we nog minimaal anderhalve maand te gaan hebben", vertelt manager Ruben Buijserd bij het ter perse gaan van deze krant. "Vorig jaar was een recordjaar toen we ca. 20.500 gasten ontvingen gedurende het hele seizoen, dit is dus absoluut nu al een topzomer. Het zwembad is in ieder geval tot en met 2 september geopend. Bij mooi weer verlengen we het seizoen graag!"

Zin om ook al in vakantiestemming te komen? Ga dan woensdag 18 of donderdag 19 juli samen met je kindje naar het ouder- en kindzwemmen in zwembad Het Ravijn. Speciaal voor de kleintjes is er dan een gezellig strandfeestje! Je kunt onder andere schelpen zoeken, spelen met een strandbal en met leuke zeedieren. Opgave van tevoren is niet nodig. Wil je graag met je kindje naar het strandfeestje, maar heb je geen oppas voor je andere kind(eren)? Geen probleem! Er is oppas aanwezig (gratis), zodat je heerlijk en ongestoord kunt genieten.
Het buitenbadseizoen wordt traditiegetrouw afgesloten met baas- en hondzwemmen. In het nieuwe seizoen, vanaf september, start men met YogAqua (yoga in het water) en bieden ze AquaSpinning (spinning in het water) aan.

Zwembad Het Ravijn is dagelijks minimaal van 14.00 - 17.00 uur geopend en in de zomervakantie dagelijks van 11.00 - 14.00. Bij mooi weer verlengen ze dat. De actuele openingstijden vind je via www.hetravijn.nl.