Afbeelding
Foto: Anton Kreileman

Optreden zanggroep Gideon

NIJVERDAL - Ook zulke goede herinneringen aan liederen als "daar ruist langs de wolken; welk een vriend is onze Jezus; de stad met paarlen poorten; kom tot uw Heiland; kom in mijn hart; stromen van zegen", enz…?

Op zondagmiddag 29 juli van 15.00 – 17.00 uur verzorgt de zanggroep Gideon een optreden op het Henri Dunantplein. U mag meezingen! Men zorgt voor stoelen zodat u rustig kunt zitten.

Hetzelfde koor treedt 's avonds om 18.30 uur op in het Centrum. Voorganger in die dienst is ds. Bertine van de Weg. Het koor heeft een interregionaal karakter. De leden komen uit 38 verschillende plaatsen in Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Zeeland en Noord Brabant. Ze komen uit verschillende kerkgemeenschappen.

Broodmaaltijd in
Centrum

U kunt zelfs deelnemen aan een broodmaaltijd in het Centrum om 17.30 uur samen met het koor als u beide activiteiten wilt mee maken. Men begeleidt u zo nodig naar het Centrum. U moet zich dan wel even voor die maaltijd opgeven. Dat kan tot uiterlijk dinsdag 24 juli bij Anton Kreileman, telefoon (0548)614607 of mail: anton432@gmail.com. Aan het deelnemen van de broodmaaltijd zijn geen kosten verbonden. Deze activiteiten worden u aangeboden door de commissie gemeenteopbouw van de PGN. Mobiele toiletten en EHBO aanwezig.