Afbeelding
Foto: W Hemmen

Woonerf BeetBach viert burendag met een reünie

NIJVERDAL - Zaterdag 22 september viert Nederland weer de Nationale Burendag. Het actieve en gezellige woonerf BeetBach in Groot Lochter organiseert al 35 jaar rond deze dag een buurtfeest.

Al ruim 25 jaar gaan een aantal bewoners van dit erf een lang weekend met elkaar kamperen. Iedere vrijdagavond wordt er jeu de boule gespeeld op het veld naast het erf. Dit jaar wordt een reünie georganiseerd voor alle huidige en oud-bewoners van het woonerf.
Het organisatiecomité heeft alle adressen van de oud-bewoners weten op te sporen. Zij zijn per brief uitgenodigd zich voor deze reünie op zaterdagmiddag in te schrijven. Het festijn zal worden gehouden in de sporthal. Onder het genot van een drankje en een hapjesbuffet hoopt het comité op een gezellige bijeenkomst, waar veel oude contacten weer hersteld worden. Het woonerf bestaat 40 jaar; er is veel gebeurd, dus een hoop te bespreken. Een flink aantal gezinnen heeft zich al opgegeven. Het comité hoopt dat mensen die het vergeten zijn zich alsnog opgeven. Dat kan via: beetbach@hotmail.com.