Afbeelding
Foto: Staatsbosbeheer

Door de bomen het bos zien

NIJVERDAL - Geniet van de zomer op de Sallandse Heuvelrug en wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer. Samen dwaal je door de bossen en over de heide, en stop je bij de mooiste vergezichten. Onderweg vertelt de gids je over de cultuurhistorie van deze streek en natuurlijk over de bewoners van dit gebied, zoals ree en de vele vogelsoorten.

Een mooi moment om met het hele gezin naar buiten te gaan. Kom mee met de gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug te bieden heeft. Wandel maandag 30 juli, vrijdag 3 augustus en vrijdag 17 augustus mee met een natuurgids en geniet van de bossen en bomen op de Sallandse Heuvelrug. De gids neemt u mee door de bossen en naar de heide. Geniet van het bos, de prachtige vergezichten en het on-Hollandse landschap op de Sallandse heuvelrug.
De start van de wandelingen is bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De lengte van de wandeling is rond de 4 à 5 kilometer. Kosten voor volwassenen €4,-- en €2,50 voor de kinderen t/m 12 jaar.

Morgenstond

Stap woensdag 1 augustus vroeg uit de veren voor een frisse ochtendwandeling over de Sallandse Heuvelrug. Terwijl het nog vroeg is, leidt de gids van Staatsbosbeheer je door de uitgestrekte bossen richting het weidse heuvellandschap. De natuur wordt wakker en het licht wordt scherper. De start van de wandelingen is bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer. De wandeling start om 7.00 uur en duurt tot ongeveer 9.00 uur. De lengte van de wandeling is rond de 5 à 6 kilometer. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kosten voor volwassenen €4,-- en €2,50 voor de kinderen t/m 12 jaar.

Aanmelden voor alles via: www.staatsbosbeheer.nl/
activiteiten/salland.