Afbeelding
Foto: ANNAUF

We've got the power

HELLENDOORN - Klimmen over huizenhoge obstakels, waden door modderbaden en schuim, kilometers hardlopen over de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal.

Dat kan in het eerste weekend van september bij de StrongSisterRun en de Fisherman's Friend StrongmanRun in Hellendoorn!

Girls Only

De StrongSisterRun die op zaterdag 1 september plaatsvindt, is de enige girls-only obstaclerun in Europa! Het is een echt festival met het thema "WE'VE GOT THE POWER". Bij de StrongSisterRun gaat het niet om de eerste plek, maar ligt de focus op een super leuke dag waarbij je samen met je vriendinnen obstakels gaat overwinnen. Er is een dagvullend programma met allerlei workshops, live muziek, lekker eten en drinken, een afterparty en dit jaar twee nieuwe afstanden: 5 KM of 10 KM. Vrouwen vanaf 14 jaar kunnen meedoen aan de StrongSisterRun. Mannen zijn ook van harte welkom, om aan te moedigen.

StrongmanRun

De moeder der obstacle runs! Sinds 2012 de eerste obstacle run in Nederland. The original, dat is de StrongmanRun! De mooiste en een van de zwaarste obstacle runs van Nederland voert je over een uniek parcours over de prachtige Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal. Ruim 40 unieke, uitdagende obstakels, klimmen en klauteren, in de modder en door water; een feestje van start tot finish! Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden; 7, 12 of 21 KM. Daarmee is er voor iedereen een passende afstand en altijd een uitdagend parcours.

Voor de toeschouwers

Er zijn komend jaar 4 hotspots bij de StrongSisterRun:
Pastoor Rientjesstraat, Diepe Zandkuil, Zwembad en Willem de Clerqstraat.

Bij de StrongmanRun op zondag:
Pastoor Rientjesstraat, Diepe Zandkuil, Zwembad, Willem de Clerqstraat en de Wilgenweard.

Zowel deelnemers als publiek komen hier aan hun trekken met muziek, eten en drinken maar vooral veel sfeer! En op de Start/Finish Area is na afloop een afterparty voor iedereen! Download de speciale apps op je telefoon en vindt daar een up to date overzicht per hotspot.

Het programma:

SSR:
11.45 uur warming-up 10KM
12.00 uur start 10KM
13.30 uur eerste finisher 10KM
13.45 uur warming-up 5KM
14.00 uur start 5 KM
14.30 uur eerste finisher 5KM
15.00 uur start afterparty

SMR:

11.00 uur start 7KM
11.30 uur eerste finisher 7KM
12.30 uur start 21KM
14.00 uur eerste finshers 21KM
14.30 uur start 12KM
15.30 uur eerste finisher 12KM
16.00 uur prijsuitreiking individuele klassement (main stage)
16.30 uur start afterparty

Meer informatie is te vinden op www.strongsisterrun.nl en www.strongmanrun.nl