Afbeelding
Foto: Evenmens, L. Smit

Samen verder, voor mantelzorgers in rouw

NIJVERDAL - Evenmens, informele zorg voor elkaar, heeft 'Samen Verder, voor mantelzorgers in rouw' ontwikkeld dat is bedoeld voor mantelzorgers in rouw.

Bij een rouwproces denken we aan sterven. Er bestaan echter in het leven meer verliessituaties die een enorme impact kunnen hebben op het leven. Bijvoorbeeld het verlies van uw gezamenlijke toekomstplannen of het niet meer samen kunnen wonen met uw partner die veel zorg nodig heeft. Wat eerst belangrijk leek te zijn, wordt nu van ondergeschikt belang. Praten met lotgenoten kan troost en steun geven. Lotgenotencontact vindt onder andere plaats in de vorm van wandelcoaching. Daarnaast kunnen ook gesprekken thuis gevoerd worden. De wandelcoaching vindt onder andere plaats in de omgeving Nijverdal. U wandelt samen met een gids. De eerstvolgende wandeling is op: donderdag 6 september 2018.
Vertrektijd:10.00 uur bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Bent u mantelzorger in rouw en heeft u behoefte aan deze vorm van ondersteuning, dan kunt u deelnemen aan deze wandeling. Deelname is kosteloos; aanmelden bij Ina Versmissen iversmissen@evenmens.nl of 0548-638830.