Afbeelding
Foto: ANNAUF

Met plezier terugkijken op Bruisend Nijverdal 2018

NIJVERDAL - De 8e editie, wat zijn we er druk mee geweest het afgelopen jaar en wat was het een gaaf feest de afgelopen week! Met groot plezier kijkt de organisatie terug op deze editie van Bruisend Nijverdal. De vele enthousiaste vrijwilligers hebben alles uit de kast gehaald om alle inwoners van Nijverdal en ver daarbuiten een topweek te geven!

"Gezellig druk en enorm goed bezocht", vat de organisatie deze week samen. "We organiseren dit feest voor de hele Nijverdalse gemeenschap. Daar doen we het voor! En wat mooi om te zien dat zij zich de hele week in groten getale hebben laten zien. Vorige week maandag, al vroeg in de ochtend waren er veel vrijwilligers op de been om het feestterrein in orde te maken. Er werd een grote tent opgezet, de bar werd ingericht en de verlichting en geluidapparatuur opgehangen, binnen een dag was het marktplein omgetoverd tot een heus feestterrein. Al met al een geweldige editie.

Benieuwd naar alle foto's? Check de website: www.bruisendnijverdal.com. We kijken nu alweer uit naar de volgende editie in 2019!