Afbeelding
Foto: Gejo Klos

Beleef het buitenleven

HELLENDOORN - Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober vindt de tweede editie van de Schuilenburg Herfstfair plaats op landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Een prachtige historische locatie gelegen aan de rivier de Regge in het mooie Salland.

Veel producten die te maken hebben met het buitenleven, en natuurlijk met de herfst. Denk aan mooie kachels en vuurkorven, prachtige vesten en stoere laarzen. Maar het is ook de tijd om het weer gezellig te maken in het huis met mooie plaids, bijzondere woonaccessoires en vele lekkernijen. Dit alles en nog veel meer is te vinden op onze fair". Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een mooie vaartocht over de Regge, live-muziek niet ontbreken en ook de demonstraties met roofvogels zijn er weer op alle dagen van de fair. Zoals het een echte fair betaamt, is er ook voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Voor het definitieve programma en de details kunnen de bezoekers het beste van te voren even onze website www.schuilenburgherfstfair.nl checken.

Landgoed Schuilenburg, Schuilenburgerweg 54 in Hellendoorn | Entreeprijs: volwassenen € 6,50, kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren: Gratis