Horen, Zien en Doorvertellen

Op ontdekkingstocht in de wereld van theater

Stel je voor: je zit in onze ZINiN theaterzaal. Gezellig geroezemoes en het doek nog dicht. Eigenlijk best wel een spannende avond, want je bent naar het theater gekomen zonder dat je eigenlijk weet wat je te wachten staat! Je bent dus gewoon op ontdekkingsreis naar het ZINiN Theater gegaan.

Een blind date, hét nieuwe concept van het ZINiN Theater: 'Horen, Zien en Doorvertellen'. Je hebt er vaag van gehoord, je wilt het zien en na afloop ga je erover vertellen aan je kennissen, vrienden en familie.
Neem nu de eerste voorstelling in het nieuwe seizoen onder de noemer 'Horen, Zien en Doorvertellen'. Mens2Producties bijt het spits af met 'Love Alone is Not Enough'. Een bijzonder stuk over hoe je het beste van je relatie kunt maken. Natuurlijk houd je van elkaar en je probeert elkaar tegemoet te komen zonder jezelf te verliezen. Niet echt makkelijk. Want hoe je ook je bTest doet, je 'verstaat' elkaar soms niet goed. En dan vraag je je natuurlijk honderd keer af: 'Hoe doen anderen dat toch?'

Relatietherapeut Jeroen Stek gaat je op kolderieke wijze het antwoord geven. Samen met acteur Ton Kemp heeft hij de voorstelling 'Love Alone Is Not Enough' gemaakt, waarin hij de werking van je relatie uiteenzet. Met humor, met passie en jarenlange ervaring als relatietherapeut. En dit is dan ook precies zo'n voorstelling waar je nu over gehoord hebt en die je echt uit moet proberen. Spannend, hilarisch en confronterend, dat is 'Love Alone Is Not Enough'. Gehoord, gezien en natuurlijk gaat u het doorvertellen!

Wij zien u graag!

Lien – Theaterprogrammeur ZINiN