Afbeelding
Foto: Bonte Oamd-commissie

Grote animo voor Bonte Oamd

HELLENDOORN - Mathilde Geerds, die in 2014 de beste buutreedner van Twente was, treedt voor de eerste keer op tijdens de 19e Bonte Oamd, met haar humoristische kijk op de wereld.

De Bonte Oamd-commissie van de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn is zeer content met dit bijzondere optreden. De commissie, bestaande uit Tonny De Vries, Clement Kinds en Gerrit Mollink, heeft gezien de grote animo voor dit evenement besloten de Bonte Oamd op twee avonden te houden, op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober. Beide avonden vinden plaats in het Twents Ribhouse&Partycentrum Noabers. Aanvang is 19.30 uur.
Naast Mathilde Geerds wordt medewerking verleend door Jans en Diene die ongetwijfeld de lachers op hun hand zullen krijgen met hun Helderse humor. Ook De Buurmannen met hun speciale Helderse kijk op het dagelijkse leven, zijn weer present. Herman Kampman zorgt in zijn rol als Harm, samen met Teusie, voor de nodige hilariteit. Het muzikale deel wordt verzorgd door de bekende zanger Nick Brinkhuis en het dans gedeelte door De Hellendoornse Boeren en de nieuwe dansgroepen van de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn, de Swing groep (jaren 50 en 60) en de Noabers. De presentatie is dit jaar in handen van Johan Kampman, de voormalige cultuur-burgemeester van Hellendoorn.De kaartverkoop start op 9 oktober om 9.00 uur. De kaartjes kosten in de voorverkoop €10,00 pp. Op de avond zelf: €12,50. Voorverkoop bij boekhandel Primera Hofman.