Voorstelling Boslucht geannuleerd

NIJVERDAL - De voorstelling "Boslucht" door toneelgroep 't Hexel, welke 31 januari, 1 en 2 februari 2019 in het ZINiN theater te Nijverdal zou plaats vinden, kan vanwege onvoorziene omstandigheden niet doorgaan. Wel belooft toneelgroep 't Hexel in 2020 weer op de planken te staan.

De groep dankt het publiek voor de jarenlange trouwe komst naar het theater en vraagt begrip voor de ontstane situatie. Toneelgroep 't Hexel ziet u graag terug in het ZINiN theater in 2020! U kunt uw gekochte kaarten bewaren voor de voorstelling in 2020 voor dezelfde dag (donderdag, vrijdag of zaterdag) Met deze toegangskaarten kun u de voorstelling alsnog bezoeken. De data voor 2020 zijn: donderdag 30 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari.
Indien u uw kaarten liever wilt retourneren, kan dat ook. Dit kan door een mail te sturen naar: alicesmit@zinin.com. Vermeld hierin uw naam, adres en IBAN-nummer waarop het bedrag terug gestort kan worden.
Nogmaals excuses namens toneelgroep 't Hexel en het ZINiN Theater. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie en voor de geboden oplossing(en).