MountainbikeMania nu al erg succesvol

NIJVERDAL - Op zaterdag 3 november organiseren de Tourbuffels uit Hellendoorn alweer de vierde editie van MountainbikeMania, een mountainbiketoertocht die 's avonds gereden gaat worden.

"Het succes van de vorige edities wordt voortgezet. De aanmeldingen blijven binnenstromen. Het ziet er naar uit dat in september al het maximaal aantal deelnemers gehaald gaat worden. Er kunnen maximaal 1500 mountainbikers deelnemen", geeft voorzitter Fons Arkes aan, "we willen het vooral leuk houden voor de deelnemers, de fun factor staat hoog in het vaandel bij de Tourbuffels."
Tijdens de eerste 3 edities van MountainbikeMania hebben de Tourbuffels laten zien dat zij een te gekke tocht kunnen organiseren, waarbij ook de kwaliteit en de veiligheid voor de deelnemers niet uit het oog wordt verloren. De eerste editie is door de NTFU direct met 3 sterren beoordeeld. Hiermee is MountainbikeMania nu al een klassieker.
Nieuw dit jaar is dat je kunt trouwen voor een ambtenaar van de Burgerlijke Stand ergens op de route van MountainbikeMania. Wil jij je vriend of vriendin dit jaar verrassen in bijzijn van al jullie (mountainbike)vrienden geef je dan op waarom jullie tijdens deze tocht willen trouwen. Dit kan via info@tourbuffels.nl. Uit de aanmeldingen zullen de Tourbuffels een keuze maken.
Voor de bewoners aan de route is er de mogelijkheid om een STRAATPRIJS te winnen. De straat met de mooiste, origineelste, gekste aankleding kan de winnaar worden van deze prijs. Bewoners die aan de route liggen krijgen op tijd een flyer in de bus dat MountainbikeMania dit jaar bij hun door de straat komt. Denk je dat jullie de origineelste straat zijn tijdens dit evenement geef je dan op via info@tourbuffels.nl. De winnende straat wordt tijdens de afterparty in de Lantaarn bekend gemaakt.
Meer info op onze site:
www.hartvanijverdal.nl en op www.mountainbikemania.nl