Afbeelding
Foto: De Welle

Shantykoor zoekt zangers

Vervolg van de voorpagina

Gemiddeld treedt het shantykoor Die Regghe Sangers zo'n dertig keer per jaar op voor het publiek. In deze optredens bestaat veel variatie.

Het koor is op zoek naar enkele jongere zangers in de leeftijd tot 60 jaar en zoekt naar een accordeonist en iemand die goed op een viool kan spelen. Geïnteresseerd, kom dan eens kijken bij een repetitie of kom langs op 14 oktober tijdens het meezingconcert.

Kaarten voor het meezingconcert op 14 oktober bij Noabers in Hellendoorn zijn te koop bij de leden van het koor, aan de zaal of bij Primera-winkels in Nijverdal en Hellendoorn. Kaarten kosten 5 euro per stuk. Het concert in Noabers in Hellendoorn begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

BoodschappenPlusBus

Shantykoor Die Regghe Sangers wil graag iets betekenen voor de medemens. Zij treden dan ook regelmatig op bij diverse festivals in binnen en buitenland, verzorgingshuizen, dorpsfeesten en braderieën. Voor het meezingconcert op 14 oktober stelt het koor acht gratis kaarten beschikbaar voor de deelnemers van de BoodschappenPlusBus van stichting De Welle.