Afbeelding
Foto: EAG

Kiest u ook voor duurzame energie?

NIJVERDAL - Wil je energie besparen maar weet je niet goed hoe? Of wil je weten met welke maatregel je het beste kunt beginnen? Stap dan eens binnen bij Ernst Adviesgroep in Nijverdal. Deze specialist in duurzame energie & warmte voor de zakelijke en particuliere markt is sinds kort gevestigd aan de Grotestraat (naast de Lidl). Op 13 oktober om 13.00 uur wordt het gloednieuwe pand officieel geopend door wethouder Dennis op den Dries. U bent van harte uitgenodigd.

Duurzame energie is schone energie die nooit opraakt en niet schadelijk is voor het milieu. Duurzame energie opwekken is actueler en urgenter dan ooit. Ondernemers zijn verplicht aan de doelstellingen van het klimaatakkoord bij te dragen en de overheid ziet daar streng op toe. Dit biedt natuurlijk wel de mogelijkheid om flink te besparen. Bedrijven, organisaties en particulieren die overstappen naar schone energie-opwekking, zoals zonne-energie, sparen op langere termijn geld uit. Bovendien dragen zij bij aan het terugbrengen van de CO2-uitstoot en een schoner milieu: dat is het nieuwe investeren!

Duurzaamheid op een hoger plan
Ernst Adviesgroep bekijkt wat in jouw huis of bedrijf mogelijk is: Zijn zonnepanelen of een warmtepomp een optie? Of infrarood panelen en led verlichting? Je krijgt een rapport waarin alle maatregelen die voor jou interessant zijn op een rij staan. In het rapport staat ook wat het je kost, hoeveel je bespaart en hoe snel je je investering terugverdient. Ernst Adviesgroep werkt als onafhankelijk adviseur: "Wij werken niet voor een leverancier of isolatiebedrijf en verkopen geen energiebesparende maatregelen. We hebben vele verschillende businesspartners, grotendeels afkomstig uit Overijssel en de nabije regio, en regelen daar voor u scherpe inkoopprijzen, deskundig advies en kwaliteitsproducten", legt Bela van Ernst Adviesgroep uit. "Hierdoor kunnen we ook de prijzen welke voor ondernemers gelden, doorzetten naar de particuliere markt. De consumenten profiteren op deze manier mee van de lagere kosten. Ons doel is om duurzaamheid in onze gemeente op een hoger plan te krijgen. We onderscheiden ons van anderen omdat we een totaaloplossing bieden. We ontzorgen bedrijven en particulieren in het hele proces. We plaatsen dus niet zelf, maar regelen alles van A tot Z; Van de aanvraag voor subsidies, het opstellen van een businessplan tot het eindresultaat. Daarnaast worden natuurlijk de actuele ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden," aldus Bela.

Geïnteresseerd? Laat Ernst adviesgroep voor u berekenen hoeveel u kunt besparen op energie en zo tegelijk kunt verduurzamen. Stap vrijblijvend binnen in de showroom aan de Grotestraat 72a. De koffie is altijd warm. Het pand en de showroom zijn natuurlijk voorzien van de nieuwste duurzame systemen. Meer weten? U bent welkom.
Grotestraat 72a, 7443 BK Nijverdal.
Website: www.eag.nu