Afbeelding
Foto: Cityrun Nijverdal

Gratis ijs voor leerlingen van de Prinses Marijkeschool

NIJVERDAL - Een knusse ijskar van Brood- en banketbakkerij Lorkeers stond vorige week vrijdag op het schoolplein van de Prinses Marijkeschool. Alle 207 leerlingen kregen een ijsje aangeboden van de plaatselijke banketbakkerij en Atletiekvereniging Atletics.

Sport staat namelijk hoog in het vaandel bij de Prinses Marijkeschool in Nijverdal. Dat bleek ook nog eens tijdens de Auto Aaltink CityRun Nijverdal op zondag 23 september. Deze mooie zondag in ons dorp liepen vele leerlingen van deze basisschool mee met De Voordeelmarkt Kidsrun 1 km. Directeur Henk Groot Wassink vond het een leuk initiatief om zo de jeugd aan het bewegen te krijgen én was uiteraard trots dat zijn school relatief de meeste deelnemers had op de CityRun.

Reden voor de organisatie om de gehele school te trakteren op een lekker ijsje van Lorkeers. De Auto Aaltink CityRun Nijverdal was een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten. Een onvergetelijke dag voor de bijna 900 hardlopers, maar ook voor het publiek. Als beloning voor al die sportiviteit kregen alle kinderen van de Marijkeschool een heerlijk ijsje. Marlien Paalman van Brood- en banketbakkerij Lorkeers en Remco de Groot en Berry Nieland van de Cityrun beleefden een gezellige ochtend op de school en hebben iedereen van het heerlijke ambachtelijke ijs voorzien. De kinderen en leerkrachten lieten het zich lekker smaken…

Brood- en banketbakkerij Lorkeers heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontbijt, lunch en om je feestje compleet te maken. Zo bakken zij het brood naar jouw wens en zijn hun gebakjes van de beste kwaliteit. Het ijs is ambachtelijke gemaakt en zal altijd lekker zijn! Laat je verleiden en kijk eens op de website: https://lekkervanlorkeers.nl/.