Afbeelding
Foto: Wim Beunk

Wie zijn de sporthelden van onze gemeente Hellendoorn?

HELLENDOORN - Het sportjaar 2018 loopt al bijna ten einde. Wie verdient volgens jou een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar? De aanmelding via sportverkiezinghellendoorn.nl is inmiddels gestart.

Ook 2018 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Straks is het weer mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2018 te stemmen. Het grote Sportgala vindt plaats op zaterdag 2 februari 2019 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. De werkgroep Sportverkiezing Hellendoorn is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2019 op poten te zetten.

Aanmelden kan voor de categorieën: Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf gebonden), Sportvrouw en Sportman. Aanmelden graag voor 9 december 2018. Iedereen kan kandidaten aanmelden. Nagekomen prestaties worden natuurlijk ook gewoon meegenomen in de vergadering na 31 december.

Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in december en januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf begin januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier.

Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site: www.sportverkiezinghellendoorn.nl. Graag zo volledig mogelijk invullen. Foto's: archief 2017 Wim Beunk.

Afbeelding