Afbeelding
Foto: Jan Willem Plasman

Het Ravijn verder met Moddit als communicatiepartner

NIJVERDAL - Sinds 1 maart 2015 is Moddit de vaste communicatiepartner van de zwem-, waterpolo- en synchroonvereniging uit Nijverdal. Beide partijen zijn enthousiast over de samenwerking van de afgelopen jaren. Daarom hebben ZPC Het Ravijn en Moddit opnieuw een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende 3 jaar.

Moddit heeft de afgelopen jaren onder andere gezorgd voor een nieuwe website voor ZPC Het Ravijn en de huisstijl geoptimaliseerd in de vorm van een sponsorgids, diverse flyers en clubcards. "Wij zijn erg blij met de uitingen die Moddit de afgelopen jaren voor ons heeft gemaakt. De uitstraling van de mooie producten sluit aan bij de professionaliteit van onze vereniging", vindt Aico Kampman, voorzitter van ZPC Het Ravijn.
De samenwerking is voor beide partijen succesvol: "Voor ons was het geen vraag of we de samenwerking voortzetten. We vinden het leuk om ons in te zetten voor een lokale vereniging die landelijk op topniveau zwemt en speelt. Daarnaast hebben we meerdere opdrachten verkregen uit het netwerk van Het Ravijn", aldus Sjoerd van der Hulst, Moddit. De komende periode zullen de twee partijen kijken op welk vlak ze elkaar de komende 3 jaar nog meer kunnen versterken.