Afbeelding
Foto: Linda Espeldoorn

Salon Emiel naar gloednieuw pand

NIJVERDAL - Na 22 jaar aan het Nijveldserf is het tijd voor een nieuwe stap. Salon Emiel gaat verhuizen naar een gloednieuw pand aan het Keizerserf 29 (voormalig pand Anton Vette). De klanten kunnen in dit pand natuurlijk nog steeds rekenen op de deskundigheid van eigenaar Emiel Krukkert en haarstylist Madelon.

Deze week werden de laatste puntjes op de i gezet. De kapsalon aan het Keizerserf is stijlvol ingericht met een industriƫle uitstraling, waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Salon Emiel bestaat al 22 jaar en is gericht op heren en kinderen. In de salon staan uw wensen voorop. Het team neemt altijd voldoende tijd voor u en zorgt voor persoonlijke aandacht. Mede hierdoor heeft de salon een trouwe klantenkring opgebouwd. "Mijn klanten hebben ervoor gezorgd dat ik deze stap kan nemen", vertelt Emiel. "Ik hoop hen nog jaren in mijn nieuwe pand te kunnen bedienen."
Emiel en Madelon volgen geregeld cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het 'barbershop' gebied. Daarmee onderscheid de salon zich van andere kappers. "We hebben zin in deze nieuwe uitdaging. Met frisse moed stappen we in dit nieuwe avontuur. Een verbouwing zat al eerder in het vat, maar werd toen uitgesteld. Nu pakken we alles direct goed aan: nieuwe stap, nieuw concept, nieuwe locatie."
"Ook mooi is dat we met deze stap een stukje leegstand in het centrum in Nijverdal kunnen vullen", zegt Emiel. "Ik ben geboren en getogen Nijverdaller en sta positief in het leven. Dit probeer ik uit te stralen. We moeten het met elkaar doen in ons dorp. Laten we als ondernemers, samen met de politiek en inwoners, meer eenheid en gezelligheid uitstralen, dan zetten we Nijverdal nog beter op de kaart."
De officiƫle opening van het nieuwe pand is zaterdag 3 november. Vanaf dinsdag 6 november kunnen klanten weer terecht in de nieuwe salon. Voor iedereen ligt de eerste week een leuke attentie klaar. Bel voor een afspraak: 0548 - 621833