Afbeelding
Foto: Ellen Nieboer fotografie

Nieuwe hoofdsponsors G Team vv DES

NIJVERDAL - Sportpark Gagelman, zaterdagmorgen 9.00 uur. Het gure herfstweer heeft zijn entree gemaakt op de wedstrijd- en trainingsvelden van vv DES Nijverdal. Maar op het hoofdveld wordt volop getraind en gelachen.

Niets blijkt uit deze spelersgroep dat het weer is omgeslagen en dat het een stuk kouder is geworden en bladeren overal verspreid op het trainingsveld liggen.

De fanatiekste groep van vv Des is namelijk bezig om hun wekelijkse training af te werken. Een uur van blije gezichten en enorme werklust worden tentoongespreid aan de tientallen toeschouwers die zich rondom de dug-outs ophouden. Maar dit keer begint de training anders. De jongens en een meisje sterk hebben de eer om vanmorgen op de foto te gaan met hun nieuwe hoofdsponsors.
Marco Woertman van de Sterkerij Rijssen en Arthur Knobben van Brasserie De Stadsboerderij Rijssen zijn geen onbekenden voor een aantal spelers uit het G-team en hebben daarom gemeend om een steentje bij te dragen aan nieuwe trainingspakken voor deze mooie groep voetballers. Laaiend enthousiast worden de twee heren dan ook ontvangen en zij zijn al snel van mening dat deze voetballers het een grote eer vinden dat ze met de sponsornamen op de nieuwe trainingspakken geen slecht figuur in uitwedstrijden zullen slaan.

Een feestelijk randje zit er deze ochtend ook nog aan omdat het G-team dit jaar het 12,5 jarig jubileum mag vieren. 12,5 jaar van spelen met passie, de wil om te winnen en respect voor je medespelers hebben. "We zijn super trots op deze groep spelers binnen vv Des en kunnen terugblikken op prachtige jaren waarin we veel bereikt en meegemaakt hebben, vriendschappen ontstonden maar waarin het voetballen bovenal voorop staat."

Foto: Ellen Nieboer
fotografie