Afbeelding
Foto: EMILE WILLEMS

Nieuwe muziek voor New Valley Singers

NIJVERDAL - Na een bewogen jaar waarin de New Valley Singers, die volgend jaar 50 jaar bestaan, noodgedwongen op zoek moesten naar een nieuwe repetitieruimte, hebben zij met vereende krachten, handige handen, hard werk en wat hulp van buitenaf een prachtige nieuwe repetitieruimte gebouwd in een pand aan de Van Den Bergsweg in Nijverdal. Een grandioos staaltje teamwork en een fantastische mooie plek.

Tijdens de verbouwing hebben zij vanzelfsprekend niet stilgezeten. De New Valley Singers zijn volop aan de slag gegaan met nieuwe muziek, want op veler verzoek, en niet op de laatste plaats van de zangers zelf, brengen zij na 'Made in Holland' in 2014, opnieuw een avondvullend programma van Hollandse makelij.
Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november worden zowel Nederlands- als Engelstalige nummers 'van eigen bodem' weer met veel plezier ten gehore gebracht in het ZINiN Theater in Nijverdal. Voor de meesten een avond vol nostalgie, met bekende nummers als Why Tell Me Why van Anita Meyer en Pastorale van Ramses Shaffy en Liesbeth List. Maar ook voor de jongere bezoekers veel herkenbaar werk van nu met o.a. Kensington, Anouk en Waylon. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het ZINiN theater, via www.zinin.com of telefonisch via de reserveerlijn 0548-624489.