Afbeelding
Foto: Stichting De Welle

Hart van Nijverdal maakt mooie matches op de beursvloer

NIJVERDAL - Jong en oud onderhandelde vorige week vrijdag op de Beursvloer Hellendoorn. Vele verenigingen en organisaties maakten er werk van en haalden alles uit de kast.

Eindresultaat: een stapel matches, tevreden mensen, veel verbindingen die niet in geld uit te drukken zijn... 114 matches met een totaalwaarde van €49.735. Hart van Nijverdal is al een aantal jaren deelnemer van de beursvloer Hellendoorn, die dit jaar plaatsvond in de showroom van Auto Aaltink op industrieterrein 't Lochter. Wij maakten een aantal mooie matches met lokale organisaties. De verhalen hierover zult u de komende tijd lezen in Hart van Nijverdal, de krant en online!

Het is voor maatschappelijke organisaties steeds moeilijker om vrijwilligers en fondsen te werven. Jammer, omdat er hierdoor veel kansen onbenut blijven. Bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben elkaar veel te bieden, meer dan op het eerste oog vaak lijkt. De Beursvloer Hellendoorn brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar door lokale bedrijven en serviceclubs te matchen met maatschappelijke organisaties. Of het nu gaat om menskracht of het beschikbaar stellen van materialen, middelen of faciliteiten, er is altijd een match te bedenken. Wat de één te bieden of over heeft, is voor de ander vaak zeer gewenst.