Afbeelding
Foto: Liens keuze

COLUMN ; Op avontuur met 'enfant terrible 'Sven Ratzke

'Vilein, extravagant, groots, wereldklasse, een fenomeen'. Dat is hoe ik ras entertainer Sven Ratzke wil betitelen. En als u denkt dat dat overdreven is, dan nodig ik u uit om op vrijdag 23 november daar zelf een oordeel over te vellen. Kom kijken naar deze wervelende show van een briljante, maar vooral eigenzinnige artiest. Met zijn show 'It's Wunderbar' raast hij, altijd gehuld in prachtige couture, over de bühne, varieert hij van rock tot pop, van Lou Reed tot Ramses Shaffy. Zijn verhalen hangen ergens tussen conference en bizarre stand-up. Authentiek en rebels en decadent!
Ik sluit mij aan bij de woorden van Jeroen Krabbé, die hem ooit briljant noemde, Liesbeth List die hem een fenomeen vindt en Joop Braakhekke die hem niet te vergelijken vond. U merkt het, ik ben enthousiast over deze man, die een wilde mix van cabaret tot vaudeville op het podium zet. Zijn shows stralen een Berlijnse nachtclubsfeer uit en hij is een bijzondere verschijning. Sven Ratzke is gewoon een man waar je naar moét kijken!
Deze mannelijke diva, dit 'enfant terrible' toert over de wereld, van Australië tot aan New York en van Oostenrijk tot aan Mexico, waar hij volle zalen trekt. Maak dus gebruik van deze kans in ons concept 'Horen, Zien en Doorvertellen' en kom naar de try-out van zijn nieuwe show. Het is echt eenmalig en bijzonder voor ons ZINiN Theater in Nijverdal. Ik ben ervan overtuigd: u gaat erover vertellen, zoiets heeft u nog nooit gezien. Lien | ZINiN Theaterprogrammeur