Afbeelding
Foto: Stock

Stamppottenactie voor de minima

NIJVERDAL - Zaterdag 15 december is er een stamppottenactie voor de mensen met een minimum inkomen. Het gaat om ongeveer 130 kg stamppot voor ongeveer 75 gezinnen uit de gemeente Hellendoorn. Gezinnen of alleenstaanden die zich weinig kunnen veroorloven zo rond de feestdagen en een keer lekker willen eten.

Verschillende sponsoren hebben al toezeggingen gedaan. Ook zijn er een flink aantal vrijwilligers die zich inzetten bij het voorbereiden van deze actie. Groenten schoonmaken, koken en inpakken en wegbrengen van de stamppotten, enz... Maar dat is nog niet voldoende. "Wij zoeken nog mensen die willen doneren voor deze actie. We willen nog graag een goodiebag meegeven met een aantal lekkere producten. Krijgen we meer binnen dan nodig is, dan doneren we dit graag aan de Voedselbank", aldus de initiatiefnemers.
Wilt u meedoen, laat het even weten aan: Erica Calkhoven, Boomcateweg 69B Nijverdal | ericafgc@gmail.com.
Doneren kan op bankrekening NL33ABNA0620538163 tnv e.f.g. Calkhoven o.v.v. Stampottenactie 2018. Maar u mag ook een enveloppe in de bus doen bij: Hendri Lubberts | Vildersveenweg 37 | Gerry en Gert Bladder, Grotestraat 208 of bij Erica Calkhoven, Boomcateweg 69B, m.v.v. Stamppottenactie 2018.