Afbeelding
Foto: Jenne Brinks

Kerstpakketten-actie voor de Minima

NIJVERDAL - Met een fotosessie bij de R.K. Basisschool De Wingerd is door de Raad van Kerken de 25e "Kerstpakkettenactie voor de Minima" officieel van start gegaan. Doel: het vullen van bijna 700 kerstpakketten voor minimagezinnen in de gemeente Hellendoorn.

Dit doel kan alleen verwezenlijkt worden, als velen bereid zijn een bijdrage aan de actie te leveren. De Raad van Kerken heeft dan ook grote waardering voor de docenten en leerlingen van een groot aantal scholen die spontaan besloten de actie te steunen met het per klas maken van een mooi kerstpakket en/of een geldelijke bijdrage. De ontvangen pakketten van de scholen, particulieren en bedrijven worden voor de kerstdagen bezorgd bij gezinnen en alleenstaanden met een minimum inkomen, die het hele jaar door geconfronteerd worden met een groot aantal beperkingen. Zeker in de dure decembermaand kunnen zij een "steuntje in de rug" heel goed gebruiken.

Allen, die de Kerstpakketten-actie voor de Minima óók willen steunen, kunnen dat doen op vrijdag 21 december vanaf 14.00 t/m 18.30 uur, door het inleveren van kerstpakketten, en/of levensmiddelen, giften, cadeaubonnen e.d. op één van de volgende locaties:
Voor Nijverdal: Het Spectrum, achter de Regenboogkerk.

Voor Hellendoorn: De Leerkamer, achter de Dorpskerk.

Voor Kruidenwijk: De Schaapskooi.

Voor Haarle: Het Kerkzaaltje bij de kerk

Voor Daarle: Rehoboth

Financiële steun voor de actie kan via rekening nr. NL78 RABO 0132 588 242 t.n.v. Raad van Kerken-Kerstpakkettenactie. Meer weten? Neem gerust contact op met Gerrit Berends, telefoon: 0548-654813 | e.mail: berends43@kpnmail.nl of Bennie Brandwacht, telefoon: 0548- 615835 | e.mail: egmbrandwacht@hetnet.nl. De kerstpakkettenactie voor de Minima wordt door velen ervaren als een hartverwarmende actie. Mensen laten hun hart spreken ten behoeve van de minima.

Foto archief 2017: Jenne Brinks.