Afbeelding
Foto: Ben Vulkers

The Veldman Brothers naar De Smidse

NIJVERDAL - Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse Bluesscene. Niemand minder dan The Veldman Brothers staan op zaterdag 15 december in De Smidse. Een band met een bak ervaring, beleving, energie en enthousiasme voor de blues en aanverwante stijlen. Met een geheel eigen en herkenbare sound is The Veldman Brothers één van de meest spelende bluesband in Nederland!

The Veldman Brothers zijn graag geziene gasten bij welk optreden dan ook! Of het nu een klein café is of een groot festival, zolang ze hun passie voor muziek maar mogen delen. Maar het is vooral de teamgeest die The Veldman Brothers zo'n bijzondere band maakt. Geen ego's en nooit te beroerd om de blues liefhebber te woord te staan en hun grote passie te delen. Alles is dienst van de muziek en de song. Eigen songs vooral, die zijn zijn beïnvloed door oude (blues)helden als The Vaughan Brothers, Muddy Waters, Jimi Hendrix, Elmore James, Howlin' Wolf, Jimmy Smith, The Fabulous Thunderbirds en ga zo maar even door.

Feel the blues
Maar bovenal zijn The Veldman Brothers bijzonder door hun geheel eigen, herkenbare sound. Blues, rhythm & blues, westcoastblues en deltablues, afgewisseld met vleugjes rock'n roll, country en zelfs soul en funk. Dat is 'Blues & Roots – Straight from the Heart'. Dat zijn The Veldman Brothers!

Kaarten reserveren
Reserveer je kaarten nu via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.

Uitverkocht Concert
3J's

Een intiem akoestisch kerstconcert. Gitaren, piano, basgitaar en vijf stemmen. De drie Volendamse Troubadours komen samen met pianist/toetsenman Nick Bult en bassist Wilbrand Meischke op donderdag 13 december naar het ZINiN Theater. Tijdens 'Acoustic Christmas' steken de heren klassieke en bekende kerstliedjes in een bijzonder akoestisch jasje. Afgewisseld met mooie kerstverhalen die voor een lach en een traan zorgen zetten de 3JS elk jaar een geheel eigen en sfeervolle show neer! Deze show is uitverkocht. Voor diegene die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen voor de 3JS, maar nog wel graag naar het kerstconcert willen. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst, tel. (0548)624489. Mochten er mensen afzeggen wordt u gebeld.