Afbeelding
Foto: ANNAUF

Gezellig winkelen in hartje Nijverdal

NIJVERDAL - Nog een week tot aan het nieuwe jaar. Dat betekent dat we nog twee koopzondagen te gaan hebben. Aanstaande zondag 23 december is er een officiële koopzondag in het gehele centrum. Niet alleen de supermarkten en horecagelegenheden zijn dan geopend, ook de winkels in het centrum zetten de deuren open.

Dat het onderwerp 'Koopzondag' leeft in deze gemeente is absoluut gebleken. Voor- en tegenstanders lieten zich de afgelopen maanden veelvuldig horen. De winkels open op zondag blijkt een heikel punt in de gemeente Hellendoorn. De gemeenteraad heeft onlangs besloten dat de koopzondag na een winter- én voorjaarsperiode wordt geëvalueerd. Zondag 30 december is de laatste mogelijkheid dat de winkels de deuren mogen openzetten. Daarna volgen de reguliere regels. Hart van Nijverdal houdt u ook in 2019 op de hoogte van het winkelaanbod op zondag. Afgelopen zondag 16 december was het in elk geval erg druk in het gezellige centrum van ons dorp. Lekker rondsnuffelen op de winterfair, schaatsen op de schaatsbaan of warme chocolademelk drinken op de terrassen. Het publiek kwam massaal naar het centrum om de gezellige winterse sfeer te beleven.
Schaatsbaan Nijverdal staat voor pure gezelligheid tijdens de eindejaarsperiode. De schaatsbaan heeft altijd prima ijs en door aankleding met een knus winterterras, sfeerverlichting, kerstbomen, vuurkorven, glühwein en warme choco is het Henri Dunantplein nog tot en met 6 januari 2019 omgetoverd tot een waar winterparadijs. Op het ijs worden deze hele periode leuke activiteiten georganiseerd, waaronder het discoschaatsen met de DJ's RR DJ Crew, DJ Erwin, DJ Ivar en DJ Martijn. Maar ook peuterschaatsen en vele liveoptredens in de knusse tipi. Op 23 december staat de band Eastman Company in de tent, op Tweede Kerstdag The Piano House en op 30 december: Bar & Booz. Zondag 6 januari sluiten we af met live muziek van de lokale band The Sofa Rockers.

Openingstijden Schaatsbaan
In de Kerstvakantie gelden andere openingstijden van de Schaatsbaan. Haal de flyer op bij de Schaatsbaan. De Tipi is dagelijks geopend tot 23.00 uur en op de zondag tot 19.00 uur. Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is de Schaatsbaan gesloten.
Foto: ANNAUF.