Afbeelding
Foto: Linda Espeldoorn

Grotestraat: "Wat is het geweldig mooi geworden"

NIJVERDAL - 'Vol bewondering keek ik naar de werkzaamheden.' 'Respect voor de harde werkers.' 'Super! Wat is het geweldig mooi geworden!' Enkele reacties die de afgelopen week voorbijkwamen. De inwoners van Nijverdal zijn erg blij met de herinrichting van de Grotestraat. Vorige week is de weg weer opengegaan voor het verkeer.

Via een FB-pagina, een speciale app en vele persberichten bleef iedereen goed op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden aan de Grotestraat. Door het harde werken, veelal onder extreme weersomstandigheden, en de vriendelijkheid naar omstanders oogsten de mannen veel respect bij alle voorbijgangers.
Inmiddels is duidelijk zichtbaar hoe mooi het is geworden, nu ook de beplanting is aangebracht. De Grotestraat is een stuk groener en gezelliger geworden. Natuurlijk zullen we daar vooral komend voorjaar extra van kunnen genieten, als alles vol in bloei staat. Er is daarnaast meer ruimte voor terrassen en meerdere bankjes en zitplekken, zodat de Grotestraat een fijne straat is om te verblijven. Foto: Linda Espeldoorn