Inloopspreekuren project N35 Nijverdal-Wierden

Rijkswaterstaat houdt in januari twee inloopspreekuren voor het project N35 Nijverdal-Wierden. Aanleiding is de terinzagelegging van het tracébesluit (TB) voor de verbreding van de weg. Mensen kunnen met eventuele vragen bij de inloopspreekuren terecht. In Nijverdal is het inloopspreekuur op 24 januari in het Huis voor Cultuur en Bestuur.

De inloopspreekuren zijn bedoeld om vragen te stellen over hoe het TB is gewijzigd ten opzichte van OTB (ontwerptracébesluit). Ook kunnen indieners van
zienswijzen vragen stellen over de beantwoording ervan in de Nota van Antwoord. Er zijn enkele medewerkers van Rijkswaterstaat aanwezig. Voor vragen over uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele grondaankoop, zal een deskundige aanwezig zijn.

De inloopspreekuren zijn:
• donderdag 24 januari, van 18.00 tot 20.00 uur, in de Daarlezaal van het Huis voor Cultuur en Bestuur (Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal).
• woensdag 30 januari, van 18.00 tot 20.00 uur, in het gemeentehuis van Wierden (Pouliestraat 3 in Wierden).

Heeft u een vraag en bent u niet in de gelegenheid om op het spreekuur in uw eigen gemeente komen, dan kunt u ook op het spreekuur in de buurgemeente terecht. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Documenten inzien

Het TB ligt van dinsdag 15 januari 2019 tot en met dinsdag 26 februari 2019 ter inzage. Indieners van zienswijzen op het OTB kunnen tegen het TB in beroep gaan bij de Raad van State. Het tracébesluit en de bijbehorende documenten zijn vanaf 15 januari 2019 in te zien op www.platformparticipatie.nl/nijverdalwierden. Wilt u de stukken op papier bekijken, dan kan dit tot en met 26 februari 2019 op de volgende locaties
(tijdens reguliere openingstijden):
• Gemeente Hellendoorn, Willem Alexanderstraat 7, Nijverdal.
• Gemeente Wierden, loket Bouwen en Wonen, Pouliestraat 3, Wierden.
• Rijkswaterstaat Oost-Nederland, district Oost, Brugginksweg 6, Hengelo.

Voor meer informatie over het project kunt u de website raadplegen: www.rws.nl/nijverdalwierden.