Afbeelding
Foto: De Blauwe Olifant

Lezing over het gevoelige kind in de Helderse Hoeve

HELLENDOORN - De Blauwe Olifant heeft vorig jaar oktober haar eerste lezing gegeven over het gevoelige kind. Met meer dan 60 geïnteresseerde, zat de zaal vol bij de Helderse Hoeve in Hellendoorn. Vrijdag 8 februari aanstaande houdt de Blauwe Olifant dezelfde lezing over het gevoelige kind.

Speciaal voor ouders en verzorgers die toen verhinderd waren, maak ook voor andere belangstellenden. In de lezing geeft men praktijkvoorbeelden en uitleg over het (hoog)gevoelige kind. Herkenbare voorbeelden over kinderen hoe zij zich voelen en hoe zij activiteiten ervaren, die een ander niet op die manier ervaart.

De Blauwe Olifant is een initiatief van Els de Noord en Paula Hofrichter. Zij zien om zich heen dat er nog veel onwetendheid bestaat over het gevoelige kind. In samenwerking met Peter Rombouts willen zij ondersteuning bieden aan ouders en onderwijzend personeel bij het herkennen en omgaan met het gevoelige kind. Zij willen een platform zijn waar kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld worden. Dit initiatief is vrijwilligerswerk om een steentje bij te dragen om meer bewustwording te creëren over het gevoelige kind.

Ouders, opa's en oma's, verzorgers en andere belangstellenden, wees welkom in de Helderse Hoeve. Adres is Grupakkersweg 4, 7447 PD Hellendoorn. Aanvang van de lezing is 19.30 uur. De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. In verband met de beperkte ruimte, graag aanmelden via het contactformulier op de website www.deblauweolifant.nu. Koffie en thee staat klaar!