Afbeelding
Foto: Bibliotheek

Peutermiddag wordt groot feest

BIBLIOTHEEK - Zaterdag 9 februari aanstaande belooft een heerlijke middag in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal te worden voor de peuters. Er zijn allemaal leuke dingen te doen.

Zo is er een speciale voorstelling over Harry de kat en er wordt een speurtocht door de bieb gehouden naar een vijftal poezen die ineens kwijt zijn geraakt. Tevens kan er onder begeleiding geknutseld worden onder het genot van een glaasje ranja met iets lekkers erbij en wordt er door het poezenvrouwtje voorgelezen het boek 'Een Huis voor Harry'.

Het poezenvrouwtje start elk heel uur met voorlezen. Ook zijn er vijf poezen in de bibliotheek kwijt geraakt. Kom helpen met zoeken om de poezen weer terug te vinden. De ballonnenvrouw maakt leuke dieren en ook gaan we mooie kleurplaten inkleuren en maak je een prachtige vlinder tijdens het knutselen. Bij elke activiteit krijg je een stempeltje op je stempelkaart. Is de kaart vol, dan ontvang je een leuke verrassing.

Als klap op de vuurpijl, kun je komen kijken naar de voorstelling 'Een huis voor Harry' op de eerste verdieping van de bibliotheek. De voorstelling wordt verzorgt door 'De Toren van Geluid. Het is een intieme voorstelling over Harry, een tevreden huiskat die graag binnen is. Om te zorgen dat alle kinderen de voorstelling kunnen bekijken, kan er maximaal één ouder/verzorger met de peuter mee.

De voorstelling begint om 13.30 en 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.