Afbeelding
Foto: Nijverdals Mannenkoor

Extra Nieuwjaarsconcert Nijverdals Mannenkoor

NIJVERDAL - Een fantastisch mooi en gevarieerd Nieuwjaarsconcert van 5 januari j.l. Dat was de mening van veel bezoekers van het concert.

De belangstelling voor het Nieuwjaarsconcert was zo overweldigend dat alle beschikbare kaarten al voor de feestdagen waren verkocht. Hierdoor heeft men veel geïnteresseerden moeten teleurstellen. Om gehoor te geven aan de wens van velen heeft het Nijverdals Mannenkoor besloten een "repriseconcert" te geven, waarin bijna alle medewerkenden acte de presente geven. Voor een uitverkocht theater heeft het koor, ensemble, combo en countryband een prachtig programma gebracht. Voor de pauze stond het programma in het teken van een mix van klassiek/geestelijke/ Nederlandstalig en populaire nummers, waaronder een lied van Tom Parker en het overbekende Halleluja van Milk en Honey. Het thema na de pauze was Country en Western muziek. Het toneel was omgebouwd tot een saloon en de mannen hadden een metamorfose ondergaan en waren getooid in heuse cowboykleding. In een wervelende show werden met verve de nummers uit die bewogen periode gebracht.

Vrijdag 8 februari in Het Centrum in Nijverdal. Entree: 10 euro, inclusief koffie/thee in de pauze. Kaarten te koop via www.nijverdalsmannenkoor.nl of Henk van der Gaast telefoon: 0654 688384.
Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal.