Afbeelding
Foto: Het Vinkenest

Het Vinkenest Nijverdal

NIJVERDAL - Zondagavond 24 februari was Bed en Breakfast Het Vinkenest Nijverdal te zien in het programma Bed & Breakfast van Omroep Max op NPO1.

In deze aflevering laten Dénis en Linda zien hoe een dokterspraktijk aan de Ericaweg is omgetoverd tot Bed en Breakfast. De Bed en Breakfast heeft twee kamers met eigen badkamer en toilet en een eigen entree. In de huiskamer kunnen gasten: lezen, tv kijken, een spelletje doen of gewoonweg relaxen en wordt het ontbijt geserveerd. Bij mooi weer is het genieten buiten op de patio!

In dit programma testen drie stellen elkaars Bed & Breakfast en maken ze een leuk uitstapje in de directe omgeving van de Bed & Breakfast. "In de Gemeente Hellendoorn hebben we het Bakkerij- en IJsmuseum bezocht, waar we zelf broodjes mochten maken. Uiteraard werden deze broodjes de volgende ochtend bij het ontbijt in het Vinkenest geserveerd. Daarna hebben we diskgolf gespeeld op landgoed Schuilenburg, dit was een erg leuke ervaring op een prachtig landgoed", aldus Linda.

"Toen Omroep Max belde met de vraag of we mee wilden doen aan dit programma, zeiden we direct ja. En daar hebben we geen moment spijt van. Voor ons heel leerzaam om een kijkje te nemen bij collega bed & breakfast eigenaren. We hebben het ook getroffen met de andere stellen, we hebben veel gelachen, geleerd en elkaar ook kritisch beoordeeld."

Linda: "Inmiddels is het Vinkenest de eerste bed en breakfast in de gemeente Hellendoorn die het Fairtrade keurmerk mag uitdragen. Een extra duurzaam tintje waar we trots op zijn. Daarnaast worden we zeer gewaardeerd door onze gasten, terug te zien in onze eerste award waar we met een 9,9 door onze gasten gewaardeerd worden. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en hopen dan ook veel gasten te mogen laten genieten in ons Vinkenest."

Het programma wordt herhaald op zaterdag 2 maart op NPO1 om 7:05

Voor meer informatie zie www.hetvinkenestnijverdal.nl of bel 06-55793592