Afbeelding
Foto: Roparun Wierden

Ouder-Kind Survivathlon voor het goede doel

NIJVERDAL - Het Roparunteam Welkom Wierden organiseert samen met Survivathlon en ASV Atletics een ouder & kind survivathlon in Nijverdal. Op zondag 28 april kunnen de teams, bestaande uit een volwassene en een kind (8-15 jaar), meedoen aan een sportieve zeskamp.

De €10,- inschrijfgeld per team komt geheel ten goede aan het goede doel: de Roparun. De survivathlon begint op zondag 28 april om 10.00 uur met een gezamenlijke warming-up op het terrein van ASV Atletics in Nijverdal. Daarna worden de koppels verdeeld over de verschillende onderdelen uit de survival-/obstaclerun én atletiek. De onderdelen worden uitgelegd door een trainer en daarna kan er samen worden geoefend. Het gezamenlijke resultaat van volwassene en kind wordt bijgehouden door een jurylid. De dag eindigt met een mini-survivathlon waarbij je nat en vies kunt worden!

Ga jij deze sportieve uitdaging aan? Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Op www.wierden.nl/survivathlon kun je je opgeven. Nadat de €10,- inschrijfgeld is ontvangen, ontvang je je deelnamebewijs per mail.