Afbeelding
Foto: Wilbert Magré

Concert Vocalgroup Undique

NIJVERDAL - Zoals u wellicht gehoord heeft is Wim Magré opgenomen in het ziekenhuis. Het concert op zaterdag 2 maart in de Vrije Evangelische Kerk (Grotestraat 68) te Nijverdal gaat echter wel door. Wilbert Magré zal in plaats van zijn vader het Veluws Mannenensemble dirigeren.

Juist nu wordt uw komst naar het concert erg op prijs gesteld. Vocalgroup Undique o.l.v. Wilbert Magré zingt onder andere het prachtige lied 'Ik bid voor jou' waarmee ze pas nog waren te zien bij EO Nederland zingt. Ook het Veluws Mannenensemble is te beluisteren met diverse nieuwe liederen. De koren zijn zowel apart van elkaar als gezamenlijk te beluisteren tijdens het concert. Tijdens de avond wordt er een collecte gehouden voor het werk van Kerk in Actie.

De kerk gaat om 19.30 uur open en om 20.00 uur begint het concert. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop € 6,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar via www.wilbertmagre.nl. Zonder reservering vooraf zijn kaarten aan de kerk verkrijgbaar voor volwassenen € 10,- en kinderen t/m 12 jaar € 5,-.