Afbeelding
Foto: Dylan Buis

Fotowedstrijd met thema: Licht in de duisternis

Op 30 maart 2019 doen wereldwijd van 20.30 tot 21.30 uur plaatselijke tijd veel mensen het licht uit. Dit in het kader van Earth Hour. Platform Duurzaam Hellendoorn organiseert rond Earth Hour onder meer een fotowedstrijd met als thema 'Licht in de duisternis'.

Iedereen kan foto's inzenden tot en met zondag 10 maart 2019 via www.duurzaamhellendoorn.nl. Daar staan ook de complete voorwaarden om deel te nemen. De foto's worden beoordeeld door een vakjury en er wordt ook een publieksprijs toegekend.

Foto onder gemaakt door: Dylan Buis.

Weghalen Kerstdecoratie

In de week van 4 maart 2019 wordt alle kerstdecoratie door de medewerkers van de begraafplaats weggehaald van de graven in de gemeente Hellendoorn. De kerstdecoratie wordt niet door de gemeente bewaard.

Wilt u iets graag behouden? Haal het dan op tijd weg.

Energiebesparing en
verduurzaming

De lokale wooncoaches van Duurzaam (t)huis Twente adviseren u gratis en vrijblijvend over energiebesparing en verduurzaming van uw woning en over subsidieregelingen.

Bel 088-1850130, mail naar info@duurzaamthuistwente.nl of kom naar hun wekelijkse inloopspreekuur, op donderdag van 18.30 tot 19.30 in kamer 11 in het Huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal.

Afbeelding