Tim Knol naar het ZINiN Theater

NIJVERDAL - Lovende kritieken wat resulteerde in onder andere optredens op Pinkpop en Lowlands. De single 'Sam' werd een hit en zo maakte Nederland kennis met Tim Knol.

De getalenteerde singer-songwriter heeft begin 2018 zijn vierde album 'Cut the Wire' uitbracht, is inmiddels alweer bezig met een nieuw album en duikt daarnaast met een nieuwe voorstelling de Nederlandse theaters in. Op zaterdagavond 23 maart staat Tim Knol in het ZINiN Theater met zijn voorstelling 'Lost & Found'.

Tim Knol groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek, maar hij erkent zelf ook de mindere kanten van de muziekwereld. Zijn album 'Cut the wire' staat voor zijn nieuwe onafhankelijkheid en is gevuld met dertien songs met ieder een eigen vorm en ontstaansgeschiedenis. Met enkel drie microfoons en een paar gitaren laat hij het publiek tijdens zijn voorstelling die gevuld is met een aantal mooie covers, nieuwe materiaal en enkele nummers van zijn album 'Cut the Wire' genieten van eerlijke muziek.

Hij weet, hoe groot het publiek ook is, altijd een intieme sfeer te creëren en het publiek te raken. Tim laat niet alleen zijn talent zien, ook krijgt het publiek te zien hoe hij als persoon in elkaar zit. Tussen de nummers door vertelt hij ankedotes en verhalen over 'Knol's life on the road'. Iets waar Tim nog jaren mee voort wil gaan, want verhalen zijn er immers altijd.

Het publiek wordt tijdens de voorstelling verrast met een bijzondere support-act. Tim neemt fingerstyle-gitarist Mart Hillen mee naar het ZINiN Theater! Mart Hillen is te horen op 3FM, speelt op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band. Hij is basgitarist, gitarist en drummer inéén en krijgt hier lovende reacties op!