Afbeelding
Foto: ONN

Feestweekend in hartje Nijverdal

Nog een week en dan is het zo ver! De feestelijke opening van de vernieuwde Grotestraat op vrijdag 29 maart. Om 15:30 uur start de feestelijke opening met een speciale openingsloop.

Gehuld in paarse T-shirts vormen basisschoolleerlingen van scholen uit Nijverdal een paars lint tijdens hun wandeling vanaf het Staatsbosbeheer Buitencentrum Sallandse Heuvelrug over de Grotestraat naar het Henri Dunantplein. Op het plein staan verschillende springkussens klaar en treedt de streetdance groep Joni Connect Nijverdal op. Zij voeren samen met de basisschoolleerlingen een dans uit. Daarna volgt rond 16:00 uur de officiƫle openingshandeling: de nieuwe waterpartijen in de Grotestraat worden in werking gesteld ter hoogte van het Henri Dunantplein.

De opening van de vernieuwde Grotestraat op vrijdag 29 maart is de start van een feestelijk weekend. Op zaterdag 30 maart vindt om 13.30, 14.30 en 15.30 uur de jaarlijkse modeshow van Op naar Nijverdal plaats. De modeshow waarbij diverse mode-winkels uit Nijverdal hun nieuwste collecties tonen. Maar dit is zeker niet alles. Horeca-ondernemers en winkeliers in het centrum van Nijverdal hebben namelijk een speciale actie ontwikkeld. Klanten worden gewaardeerd met een speciale actiebon die bij de deelnemende horecagelegenheden ingeleverd kan worden voor een gratis kop koffie of thee met iets lekkers erbij. En op zondag 31 maart is het koopzondag!