Afbeelding
Foto: Op naar Nijverdal

Modeminnend Nijverdal viert het voorjaar

NIJVERDAL - Wat dragen we de komend voorjaar en zomer? Welke nieuwe kleuren gaan we zien en welke dessins? Tijdens onze Voorjaarsmodeshows op zaterdag 30 maart maakt u kennis met de trends voor het voorjaar- en zomerseizoen 2019.

Maar liefst drie keer wordt komende zaterdag een modeshow gehouden. Je kan dus een heleboel inspiratie opdoen voor het komende seizoen! De shows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur op het Henri Dunantplein. Ook een deel van de vernieuwde Grotestraat wordt gebruikt voor de catwalk. Tussendoor is er leuk entertainment en genoeg tijd om meteen de winkels in te duiken om je favoriete items te scoren! De show kent een zeer groot aantal deelnemende modebedrijven met een grote diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong tot oud en van klassiek tot trendy zal geshowd worden. En daarnaast zijn de laatste trends op het gebied van sportmode en schoenen te zien.

Kom zaterdag 30 maart Op naar Nijverdal, lekker genieten van geweldige shows. En kom originele ideeën opdoen voor je voorjaars- en zomergarderobe.

Koopzondag

Niet alleen zaterdag is het feest. Ook zondag is er nog van alles te beleven. Wil je graag wat extra tijd om rond te neuzen bij onze mooie winkels? Kom dan ook zondag 31 maart naar Nijverdal. Op zondag 31 maart is het namelijk koopzondag in het centrum van Nijverdal. De winkels en supermarkten zijn die dag geopend. En het is deze keer extra gezellig met springkussens voor de kinderen en mobiel entertainment! Zien we jullie komend weekend?