Afbeelding
Foto: Archief

Nijverdalse markt in de voorjaarsreorganisatie

NIJVERDAL - De markt creƫert met ingang van morgen, zaterdag 6 april, meer parkeerplaatsen op het marktplein. Een aantal marktkramen schuift op het Marktplein iets op en vier kramen verhuizen zelfs naar de Willem Alexanderstaat.

Herman Scholten Bijouterie, Herma Reinders kleding, Jennette van Goor Kleinvak en Hoek bloemen zullen hun waren uitstallen tussen het deel van de Keizerserf en het Marktplein. Ook is er weer brood te verkrijgen van bakkerij Het Stoepje. Deze bakker is nieuw op de Nijverdalse markt en staat ook op de Willem Alexanderstraat.
Jennette van Goor is blij met deze nieuwe opstelling: " Het wordt nog knusser, gezelliger en overzichtelijker. De kramen komen dichter bij elkaar en vormen zo een mooi lint richting het marktplein. Op het marktplein staan dan voor de rest nog steeds de vis en andere kramen, alleen een aantal op een iets andere plek. De nieuwe geldautomaat van de Rabobank is zo makkelijker te bereiken en alle mensen kunnen met deze nieuwe indeling makkelijker een parkeerplekje vinden, want er komen zo meer parkeerplaatsen beschikbaar. En de markt vindt zo meer aansluiting op het Henri Dunantplein", aldus van Goor.